Новини

Поділись з друзями

Поділитися

Другий випуск програми Чоловіча с(т)права

22 вересня 2011

Другий випуск програми "Чоловіча с(т)права", цей випуск вчить готуват фріттату, омлет по Італійськи.

Фріттата це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси чи м'яса. Зазвичай фріттату готують на плиті, потім доводять до готовності в духовці.Сьогодні італійську фріттату готують в сковороді з двома ручками, спеціально створену під це блюдо.

Готується фріттата на повільному вогні. Збиті яйця заливаються на дно змащеної маслом сковороди, потім кладеться начинка. Коли нижній шар фріттати починає запікатися, сковороду можна закрити кришкою і довести до готовності на повільному вогні, або можна сковороду помістити в духовку.

Найближчим часом очікуємо вихід наступної програми! У ній ми будемо готувати Люля-кебаб! Не пропустіть!